TRENUTNO NEMATE POTPUN PRISTUP!


Ključne riječi: teret za međunarodni transport od Srbija, teret za međunarodni transport od Poljska, teret za međunarodni transport od Francuska, teret za međunarodni transport od Italija, teret za međunarodni transport od Nemačka, teret za međunarodni transport dо Srbija, teret za međunarodni transport dо Grčka, teret za međunarodni transport dо Italija, teret za međunarodni transport dо Hrvatska, teret za međunarodni transport dо Francuska, teret za međunarodni transport od  , teret za međunarodni transport do  , teret za međunarodni transport od Evropa, teret za međunarodni transport do Evropa, Ponude za prijevoz robe
Da bi povećali šansu za pronalazak tereta za Vaš kamion, objavite ponudu slobodnog kamiona. Svi naši korisnici vidjet ce da tražite teret, pa će Vas firme sa odgovarajućim teretom kontaktirati.

OBJAVI PREVOZ

 
CargoAgent.net - BURZA TERETA I TRANSPORTA


Cargoagent.net je veb-bazirana burza prijevoza koja predlaže usluge transporta i špedicije za kompanije iz Bosne, Balkana i cijele Evrope. Naša transportna burza predlaže menadžerima transportnih, špediterskih i trgovinskih preduzeća da obavljaju svoje poslove brže, lakše i efikasnije.
CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +385 1 777 6116, +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 0888 366 366
Informacija i pomoć


Ponedeljak - Petak (08:00 - 17:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET