PONUDE TERETA I KAMIONA NA TRANSPORTNOJ BURZI

Pronađeni rezultati na transportnoj burzi: 1000


Pronađeni rezultati na transportnoj burzi:   1000
Ključne riječi: kamion za međunarodni prevoz robe od Turska, teret za međunarodni transport od Belorusija, kamion za međunarodni prevoz robe od Srbija, kamion za međunarodni prevoz robe od Bugarska, kamion za međunarodni prevoz robe od Makedonija, kamion za međunarodni prevoz robe do Makedonija, teret za međunarodni transport dо Srbija, teret za međunarodni transport dо Crna Gora, kamion za međunarodni prevoz robe do Bosna i Hercegovina, kamion za međunarodni prevoz robe do Mađarska, kamion za međunarodni prevoz robe od  , kamion za međunarodni prevoz robe do  , teret za međunarodni transport od Evropa, teret za međunarodni transport do Evropa, Ponude za prijevoz robe
Da bi povećali šansu za pronalazak tereta za Vaš kamion, objavite ponudu slobodnog kamiona. Svi naši korisnici vidjet ce da tražite teret, pa će Vas firme sa odgovarajućim teretom kontaktirati.

OBJAVI PREVOZ

 
CargoAgent.net - BURZA TERETA I TRANSPORTA


Cargoagent.net je veb-bazirana burza prijevoza koja predlaže usluge transporta i špedicije za kompanije iz Bosne, Balkana i cijele Evrope. Naša transportna burza predlaže menadžerima transportnih, špediterskih i trgovinskih preduzeća da obavljaju svoje poslove brže, lakše i efikasnije.
CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +385 1 777 6116, +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 0888 366 366
Informacija i pomoć


Ponedeljak - Petak (08:00 - 17:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET