PONUDE TERETA ZA MEĐUNARODNI TRANSPORT

TRAGANJE TERETA NA TRANSPORTNOJ BURZI

Utovar od
Istovar u

Pronađeni tereti na burzi tereta: 1000


Pronađeni tereti na burzi tereta:   1000
Ključne riječi: teret za međunarodni transport od Belorusija, teret za međunarodni transport od Srbija, teret za međunarodni transport od Poljska, teret za međunarodni transport od Rumunija, teret za međunarodni transport od Slovačka, teret za međunarodni transport dо Srbija, teret za međunarodni transport dо Crna Gora, teret za međunarodni transport dо Bosna i Hercegovina, teret za međunarodni transport dо Rumunija, teret za međunarodni transport od  , teret za međunarodni transport do  , teret za međunarodni transport od Evropa, teret za međunarodni transport do Evropa, Ponude za prijevoz robe
Da bi povećali šansu za pronalazak tereta za Vaš kamion, objavite ponudu slobodnog kamiona. Svi naši korisnici vidjet ce da tražite teret, pa će Vas firme sa odgovarajućim teretom kontaktirati.

OBJAVI PREVOZ


Tereti za međunarodni transport po državama 
CargoAgent.net - BURZA TERETA I TRANSPORTA


Cargoagent.net je veb-bazirana burza prijevoza koja predlaže usluge transporta i špedicije za kompanije iz Bosne, Balkana i cijele Evrope. Naša transportna burza predlaže menadžerima transportnih, špediterskih i trgovinskih preduzeća da obavljaju svoje poslove brže, lakše i efikasnije.
CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +385 1 777 6116, +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 0888 366 366
Informacija i pomoć


Ponedeljak - Petak (08:00 - 17:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET