TRANSPORTNE VIJESTI U VEĆEM DIJELU BIH OVOGA JUTRA SAOBRAĆA SE PO VLAŽNOM ILI MOKROM KOLOVOZU

U VEĆEM DIJELU BIH OVOGA JUTRA SAOBRAĆA SE PO VLAŽNOM ILI MOKROM KOLOVOZU

u većem dijelu bih ovoga jutra saobraća se po vlažnom ili mokrom kolovozu

Zbog saobraćajne nezgode obustavljen je saobraćaj na magistralnom putu M-17 Modriča-Bosanski Šamac, kod mjesta Miloševac.

U većem dijelu BiH ovoga jutra saobraća se po vlažnom ili mokrom kolovozu, a na brojnim dionicama učestali su odroni. Zbog magle ili niske oblačnosti vidljivost je smanjena na putevima u kotlinama i uz riječne tokove, kao i ponegdje u višim predjelima. Izdvajamo pojedine dionice uz rijeke: Unu, Lašvu i Bosnu, zatim šire područje Banja Luke, Prijedora, Zvornika i Foče, kao i prevoj Rostovo (M-16.4 Novi Travnik-Bugojno). Savjetujemo oprezniju vožnju i napominjemo da je posjedovanje zimske opreme zakonski obavezno.

Najavljen je početak radova na polaganju kablova na magistralnom putu M-17 Konjic-Jablanica (tunel Lendava-motel Lendava). Mehanizacija će zauzeti jednu traku, tako da će vozila saobraćati usporeno.

Danas počinju radovi na deminiranju terena na magistralnom putu M-18 kod mjesta Olovske Luke, zbog čega se od 08 do 15 sati mogu očekivati povremene obustave saobraćaja.

Na magistralnom putu M-14.2 Resanovci-Drvar saobraća se jednom trakom, a razlog je urušavanje potpornog zida.

Zbog aktiviranih klizišta izmjenjen je režim saobraćaja na magistralnom putu M-16 Banja Luka-Crna Rijeka, kao i na regionalnim putevima R-441 Karanovac-Turbe i R-454a Bratunac-Drinjača.

Na graničnim prelazima zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta.Zbog većeg odrona, na magistralnom putu M-18 Sarajevo-Foča, na lokalitetu Sijeračke Stijene saobraća se jednom...

Na većini puteva u našoj zemlji ovoga jutra saobraća se po mjestimično vlažnom kolovozu, a upozoravamo na učestal...

 Kolovoz je ovoga jutra mokar ili vlažan na većini puteva u našoj zemlji, pa vozačima savjetujemo oprezniju ...

U jutarnjim satim pojačan intenzitet saobraćaja bilježi se u gradskim centrima, kao i na prilazima gradovima, pa vozačim...

Sve vijesti »

 
CargoAgent.net - BURZA TERETA I TRANSPORTA


Cargoagent.net je veb-bazirana burza prijevoza koja predlaže usluge transporta i špedicije za kompanije iz Bosne, Balkana i cijele Evrope. Naša transportna burza predlaže menadžerima transportnih, špediterskih i trgovinskih preduzeća da obavljaju svoje poslove brže, lakše i efikasnije.
CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +385 1 777 6116, +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 0888 366 366
Informacija i pomoć


Ponedeljak - Petak (08:00 - 17:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET