TRANSPORTNE VIJESTI UZ POVOLJNE UVJETE ZA VOŽNJU, PROMET SE NA VEĆINI CESTOVNIH PRAVACA ODVIJA BEZ ZASTOJA I POSEBNIH OGRANIČENJA, OSIM NA DIONICAMA GDJE SU U TIJEKU RADOVI.

UZ POVOLJNE UVJETE ZA VOŽNJU, PROMET SE NA VEĆINI CESTOVNIH PRAVACA ODVIJA BEZ ZASTOJA I POSEBNIH OGRANIČENJA, OSIM NA DIONICAMA GDJE SU U TIJEKU RADOVI.

uz povoljne uvjete za vožnju, promet se na većini cestovnih pravaca odvija bez zastoja i posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje su u tijeku radovi.
Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa vozače molimo za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.
__________________________________________ 
Na dionici autoceste A1 Sarajevo zapad - Tarčin (lokacija Ban Brdo) zbog klizišta promet je u tunelu Igman preusmjeren u pretjecajnu traku.
 
Zbog izvođenja radova u tunelu Vranduk II na dionici M-17 Zenica - Nemila, promet se odvija usporeno jednim prometnim trakom naizmjenično.
 
Zbog radova na dionici M-5 u Jajcu (most preko rijeke Plive), promet se odvija usporeno jednim prometnim trakom naizmjenično.
 
Zbog izgradnje naplatne postaje “Čatrnja” na autocesti Banja Luka - Gradiška, promet se na mjestu izvođenja radova odvija usporeno.
 
Na dionici M-18 Brod na Drini - Šćepan Polje (granica BiH/CG), zabranjen je promet za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.
 
Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na:
- M-1.8 Srebrenik - Orašje (tunel Ormanica),
- M-2 prolaz kroz Neum,
- M-17 Tarčin - Konjic (Bradina), Bradina - Podorašac, 
- M-18 Semizovac - Vogošća, Kladanj - Podpaklenik,
- M-19.2 Kladanj - Vlasenica.
 
Usporeno se prometuje na dionici M-16 Banja Luka - Crna Rijeka (Gornji Šeher) zbog aktiviranja klizišta i pucanja vodovodne cijevi.
 
Zbog radova na razminiranju terena u blizini prometnice mogući su povremeni zastoji tijekom dana na M-5 Sarajevo - Pale (Hrastova Glava) i M-14.1 Brod - Odžak (Klakari Donji).
 
Zbog radova obustavljen je promet na R-474 Jelah - Piljužići (most preko rijeke Usore). Alternativni pravac je Jelah Polje - Sivša - Tešanjka - Jelah,  dok vozila do 7,5 t. mogu koristiti i pravac Jelah Polje - Kalošević - Jelah.
 
Zbog izvođenja radova na R-425a Tromeđa - Zvirovići obustavljen je promet za teretna vozila i autobuse, dok se promet osobnih vozila obustavlja povremeno.
______________________________________________ 
Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.
 
Obustavljen je promet za teretna motorna vozila i autobuse na graničnom prijelazu Brčko - Gunja.
 
Zbog izvođenja radova na mostu Orašje - Županja promet se odvija usporeno, jednim prometnim trakom naizmjenično.


Vozače upozoravamo na povremeno jake bočne udare vjetra na području zapadne Bosne.Na dionicama cesta gdje su u tijeku ra...

Dionicama cesta koje prolaze usjecima upozoravamo na moguće odrone kamenja i zemlje na kolnik.Vozačima savjetujemo da pr...

Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa vozače molimo za oprezniju vožnju i poštivanj...

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na dionicama cesta uz riječne tokove i u kotlinama.Dionicama cesta koje prolaze usj...

Sve vijesti »

 
CargoAgent.net - BURZA TERETA I TRANSPORTA


Cargoagent.net je veb-bazirana burza prijevoza koja predlaže usluge transporta i špedicije za kompanije iz Bosne, Balkana i cijele Evrope. Naša transportna burza predlaže menadžerima transportnih, špediterskih i trgovinskih preduzeća da obavljaju svoje poslove brže, lakše i efikasnije.

Kategorija kompanije: Transportna kompanija / Autoprevoznik
Grad: Brcko,
Država:BA - Bosna i Hercegovina

belisar d.o.o. logo

Kategorija kompanije: Transportna / Špediterska kompanija / Logistička kompanija
Grad: Brcko,
Država:BA - Bosna i Hercegovina


CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +385 1 777 6116, +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 0888 366 366
Informacija i pomoć


Ponedeljak - Petak (08:00 - 17:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET