TMS softver za upravljanje transportnim preduzećima:

Kontrolisanje i upravljanje kamiona i tereta Rad po odeljenjima i prava na pristup informacijama. Špedicija i Cross-docking (pretovari). Statusi tovara i vozila. Integracije sa GPS sistemom. Inteligentno fakturisanje, praćenje plaćanja. Finansijski izveštaj firme, vozila i vozača. Aplikacija za vozače. Besplatna demo verzija. +381114146410


Transport – organizer.com

PONUDE TERETA ZA MEĐUNARODNI TRANSPORT TERETI ZA MEĐUNARODNE PREVOZE OD I DO GRUZIJA

TRAGANJE TERETA NA TRANSPORTNOJ BURZI

Utovar od
Istovar u

Pronađeni tereti na burzi tereta:   530


Pronađeni rezultati na transportnoj burzi:   530
Ključne riječi: teret za međunarodni transport od Turska, teret za međunarodni transport od Italija, teret za međunarodni transport od Bugarska, teret za međunarodni transport od Gruzija, teret za međunarodni transport od Ukrajina, teret za međunarodni transport dо Gruzija, teret za međunarodni transport dо Srbija, teret za međunarodni transport od Evropska Unija ( EU ), teret za međunarodni transport od Istočna Evropa, teret za međunarodni transport od Balkanski poluotok, teret za međunarodni transport do Države bivše Jugoslavije, teret za međunarodni transport do Južna Evropa, teret za međunarodni transport do Istočna Evropa, teret za međunarodni transport od Evropa, teret za međunarodni transport od Azija, teret za međunarodni transport do Azija, teret za međunarodni transport do EvropaDa bi povećali šansu za pronalazak tereta za Vaš kamion, objavite ponudu slobodnog kamiona. Svi naši korisnici vidjet ce da tražite teret, pa će Vas firme sa odgovarajućim teretom kontaktirati.

OBJAVI PREVOZ
Tereti za međunarodni transport po državama 
CargoAgent.net - BURZA TERETA I TRANSPORTA


Cargoagent.net je veb-bazirana burza prijevoza koja predlaže usluge transporta i špedicije za kompanije iz Bosne, Balkana i cijele Evrope. Naša transportna burza predlaže menadžerima transportnih, špediterskih i trgovinskih preduzeća da obavljaju svoje poslove brže, lakše i efikasnije.

Kategorija kompanije: Transportna kompanija / Autoprevoznik
Grad: Brcko,
Država:BA - Bosna i Hercegovina

belisar d.o.o. logo

Kategorija kompanije: Transportna / Špediterska kompanija / Logistička kompanija
Grad: Brcko,
Država:BA - Bosna i Hercegovina


CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +385 1 777 6116, +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 0888 366 366
Informacija i pomoć


Ponedeljak - Petak (08:00 - 17:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET