PONUDE TERETA NA BURZI UTOVARA

TRAGANJE TERETA NA TRANSPORTNOJ BURZI

Utovar od
Istovar u

Pronađeni tereti na burzi tereta: 1000


Pronađeni tereti na burzi tereta:   1000




Ključne riječi: teret za međunarodni transport od Srbija, teret za međunarodni transport od Bosna i Hercegovina, teret za međunarodni transport od Hrvatska, teret za međunarodni transport od Poljska, teret za međunarodni transport od Grčka, teret za međunarodni transport dо Srbija, teret za međunarodni transport dо Makedonija, teret za međunarodni transport dо Crna Gora, teret za međunarodni transport dо Bugarska, teret za međunarodni transport dо Poljska, teret za međunarodni transport od  , teret za međunarodni transport do  , teret za međunarodni transport od Evropa, teret za međunarodni transport do Evropa, Ponude za prijevoz robe




Da bi povećali šansu za pronalazak tereta za Vaš kamion, objavite ponudu slobodnog kamiona. Svi naši korisnici vidjet ce da tražite teret, pa će Vas firme sa odgovarajućim teretom kontaktirati.

OBJAVI PREVOZ

 




CargoAgent.net - BURZA TERETA I TRANSPORTA


Cargoagent.net je veb-bazirana burza prijevoza koja predlaže usluge transporta i špedicije za kompanije iz Bosne, Balkana i cijele Evrope. Naša transportna burza predlaže menadžerima transportnih, špediterskih i trgovinskih preduzeća da obavljaju svoje poslove brže, lakše i efikasnije.



belisar d.o.o. logo

Kategorija kompanije: Transportna / Špediterska kompanija / Logistička kompanija
Grad: Brcko,
Država:BA - Bosna i Hercegovina



Kategorija kompanije: Transportna kompanija / Autoprevoznik
Grad: Dobrich,
Država:BG - Bugarska


CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +385 1 777 6116, +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 0888 366 366
Informacija i pomoć


Ponedeljak - Petak (08:00 - 17:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET