TMS softver za upravljanje transportnim preduzećima:

Kontrolisanje i upravljanje kamiona i tereta Rad po odeljenjima i prava na pristup informacijama. Špedicija i Cross-docking (pretovari). Statusi tovara i vozila. Integracije sa GPS sistemom. Inteligentno fakturisanje, praćenje plaćanja. Finansijski izveštaj firme, vozila i vozača. Aplikacija za vozače. Besplatna demo verzija. +381114146410


Transport – organizer.com

PONUDE TERETA ZA UNUTRAŠNJI TRANSPORT OD I DO  , HOLANDIJA TERETI ZA UNUTRAŠNJE PREVOZE 11000

TRAGANJE TERETA NA TRANSPORTNOJ BURZI

Utovar od
Istovar u

Pronađeni rezultati na transportnoj burzi:   585


Pronađeni rezultati na transportnoj burzi:   585
Ključne riječi: teret za međunarodni transport od 16000 , teret za međunarodni transport dо 16000 , teret za međunarodni transport od  , teret za međunarodni transport do  , teret za međunarodni transport od Holandija, teret za međunarodni transport od Srbija, teret za međunarodni transport dо Srbija, teret za međunarodni transport dо Holandija, teret za međunarodni transport dо Albanija, teret za međunarodni transport dо Makedonija, teret za međunarodni transport od Države bivše Jugoslavije, teret za međunarodni transport od Južna Evropa, teret za međunarodni transport od Istočna Evropa, teret za međunarodni transport do Južna Evropa, teret za međunarodni transport do Balkanski poluotok, teret za međunarodni transport do Države bivše Jugoslavije, teret za međunarodni transport od Evropa, teret za međunarodni transport do Evropa
Da bi povećali šansu za pronalazak tereta za Vaš kamion, objavite ponudu slobodnog kamiona. Svi naši korisnici vidjet ce da tražite teret, pa će Vas firme sa odgovarajućim teretom kontaktirati.

OBJAVI PREVOZ


TERETI ZA MEĐUNARODNI TRANSPORT PO REGIONIMA U DRUGIM DRŽAVAMA


Vi ste na popisu sa teretima za unutrašnji transport -   od i do regiona Holandijatransportnoj burzi Cargoagent-a. Ovdje možete pronaći teret za svoj kamionunutrašnje prevoze od regiona Holandija ili do regiona Holandija.

U sekciji "Transpotni katalog za Holandija" otkrit ćete dodatne informacije o transportu u regionu Holandija : terete za unutrašnji transport, terete za međunarodni transport, katalog transportnih i logističkih kompanija.

U sekciji "Transportni katalog za  " otkrit ćete dodatne informacije o transportu -   : terete za unutrašnji transport, terete za međunarodni transport, katalog transportnih i logističkih kompanija.

Putem dole nabrojanih linkova možete pronaći terete za unutrašnji transport u   od i do regiona Holandija po uvjetima за različite tipove kamiona za njihov prevoz i otkriti pogodan za Vaš kamionterete za unutrašnji transport: cisterna, cerada, mali kamion, hladnjača, kontejner itd.

Putem popisa sa gradovima u regionu Holandija otkrit ćete terete za unutrašnji transport od i do određenog grada.

 
CargoAgent.net - BURZA TERETA I TRANSPORTA


Cargoagent.net je veb-bazirana burza prijevoza koja predlaže usluge transporta i špedicije za kompanije iz Bosne, Balkana i cijele Evrope. Naša transportna burza predlaže menadžerima transportnih, špediterskih i trgovinskih preduzeća da obavljaju svoje poslove brže, lakše i efikasnije.

Kategorija kompanije: Transportna kompanija / Autoprevoznik
Grad: Brcko,
Država:BA - Bosna i Hercegovina

belisar d.o.o. logo

Kategorija kompanije: Transportna / Špediterska kompanija / Logistička kompanija
Grad: Brcko,
Država:BA - Bosna i Hercegovina


CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +385 1 777 6116, +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 0888 366 366
Informacija i pomoć


Ponedeljak - Petak (08:00 - 17:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET