TRANSPORTNI KATALOG TRANSPORT I LOGISTIKA - BOSNA I HERCEGOVINA

TRANSPORTNI KATALOG ZA BOSNA I HERCEGOVINA

U sekciji "Transportni katalog" pronaćićete informacije zа kamione i terete na transportnoj burzi, kao i transportne kompanije registrovane na našem sajtu. Možete pretraživati transportne i logističke kompanije po različitim kategorijama: transportne, logističke, uvoznici, izvoznici, trgovci, prevoznici, špediteri, proizvođači, usluge prevoza i selidbe itd. Uz pretragu otkrit ćete i linkove za kamione i terete po različitim kategorijama: unutrašnji transport, međunarodni transport, po vrsti kamiona: cerada, kontejner, cisterna, hladnjača, šleper itd.

Prevoznici sa slobodnim kamionima mogu pronaći terete za međunarodni transport od i do Evrope, Balkana, Azije, ili terete za unutrašnji transport u Bosni i Hercegovini i drugim državama. U Bosni i Hercegovini mogu se pronaći teretiТursku, Rusiju, Ukrajinu, Njemačku, Francusku, Bugarsku, Makedoniju, Hrvatsku, Rumunjsku, Grčku, Srbiju itd. - ukupno 72 države na kontinentima Evrope, Azije i Afrike.

Špediteri, trgovci i proizvođači sa slobodnim teretima mogu pronaći kamione za međunarodne prevoze od i do Evrope, Balkana, Azije, ili unutrašnje prevoze u Bosni i Hercegovini i drugim državama. U Bosni i Hercegovini mogu se pronaći slobodni kamioniTursku, Rusiju, Ukrajinu, Njemačku, Francusku, Bugarsku, Мakedoniju, Hrvatsku, Rumunjsku, Grčku, Srbiju itd. - ukupno 72 države na kontinentima Evrope, Azije i Afrike.

Uz pomoć našeg "Transportnog kataloga" možete pronaći slobodne međunarodne i kamione za unutrašnji prevoz i terete na najbrži mogući način, kao i transportne kompanije po različitim kategorijama. Možete da tražite informacije i po regionima i gradovima.


Ključne riječi: transport i logistikа Bosna i Hercegovina, transport i logistikа Balkanski poluotok, transport i logistikа Južna Evropa, transport i logistikа Evropa

SLOBODNI KAMIONI ZA MEĐUNARODNE PREVOZE ROBE OD I DO BOSNA I HERCEGOVINA

Odaberite popis slobodnih kamiona za međunarodne prevoze robe od i do Bosna i Hercegovina po različitim tipovima kamiona.


Ključne riječi: slobodni kamioni od i do Bosna i Hercegovina, slobodni kamioni Balkanski poluotok, slobodni kamioni Južna Evropa, slobodni kamioni Evropa

TERETI ZA MEĐUNARODNI TRANSPORT OD I DO BOSNA I HERCEGOVINA

Odaberite popis tereta za međunarodni transport od i do Bosna i Hercegovina shodno tipu kamiona za traženi prevoz.

tereti za unutrašnji transport za kamione tipa   - Bosna i Hercegovina tereti za unutrašnji transport za kamione tipa Poluprikolica sa ceradom - Bosna i Hercegovina tereti za unutrašnji transport za kamione tipa Mega - Bosna i Hercegovina tereti za unutrašnji transport za kamione tipa Sandučar - Bosna i Hercegovina tereti za unutrašnji transport za kamione tipa Hladnjača - Bosna i Hercegovina tereti za unutrašnji transport za kamione tipa Poluprikolica - Bosna i Hercegovina tereti za unutrašnji transport za kamione tipa Kombi - Bosna i Hercegovina tereti za unutrašnji transport za kamione tipa Poluprikolica kiper - Bosna i Hercegovina tereti za unutrašnji transport za kamione tipa Kamion kiper - Bosna i Hercegovina tereti za unutrašnji transport za kamione tipa Kamion prikoličar - Cerada - Bosna i Hercegovina tereti za unutrašnji transport za kamione tipa Kamion do 7.5t - Bosna i Hercegovina tereti za unutrašnji transport za kamione tipa Цистерна / tank container - Bosna i Hercegovina tereti za unutrašnji transport za kamione tipa Niski utovarivač - Flat Rack - Bosna i Hercegovina tereti za unutrašnji transport za kamione tipa Kontejner 20' / 40' / 45' - Bosna i Hercegovina tereti za unutrašnji transport za kamione tipa Kontejner 20' / 40' (Reefer) - Bosna i Hercegovina tereti za unutrašnji transport za kamione tipa Bilo koji - Bosna i Hercegovina tereti za unutrašnji transport za kamione tipa Poluprikolica sa pokretnim podom - Bosna i Hercegovina tereti za unutrašnji transport za kamione tipa Specijalizovani kamion - Bosna i Hercegovina tereti za unutrašnji transport za kamione tipa Poluprikolica kiper - Bosna i Hercegovina tereti za unutrašnji transport za kamione tipa Bus - Bosna i Hercegovina tereti za unutrašnji transport za kamione tipa Van - Bosna i Hercegovina tereti za unutrašnji transport za kamione tipa Lift - Bosna i Hercegovina


kamioni za međunarodne prevoze robe od i do Bosna i Hercegovina


Ključne riječi: tereti od i do Bosna i Hercegovina, tereti Balkanski poluotok, tereti Južna Evropa, tereti Evropa

TRANSPORTNI KATALOG ZA BOSNA I HERCEGOVINA PO PODRUČJIMA

Odaberite transportni katalog za dati region - Bosna i Hercegovina, da bi razgledali informacije o transportu i logistici tamo.

 
CargoAgent.net - BURZA TERETA I TRANSPORTA


Cargoagent.net je veb-bazirana burza prijevoza koja predlaže usluge transporta i špedicije za kompanije iz Bosne, Balkana i cijele Evrope. Naša transportna burza predlaže menadžerima transportnih, špediterskih i trgovinskih preduzeća da obavljaju svoje poslove brže, lakše i efikasnije.belisar d.o.o. logo

Kategorija kompanije: Transportna / Špediterska kompanija / Logistička kompanija
Grad: Brcko,
Država:BA - Bosna i HercegovinaKategorija kompanije: Transportna kompanija / Autoprevoznik
Grad: Brcko,
Država:BA - Bosna i Hercegovina


CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +385 1 777 6116, +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 0888 366 366
Informacija i pomoć


Ponedeljak - Petak (08:00 - 17:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET