TRANSPORTNI KATALOG TRANSPORT I LOGISTIKA - UKRAJINA

TRANSPORTNI KATALOG ZA UKRAJINA

U sekciji "Transportni katalog" pronaćićete informacije zа kamione i terete na transportnoj burzi, kao i transportne kompanije registrovane na našem sajtu. Možete pretraživati transportne i logističke kompanije po različitim kategorijama: transportne, logističke, uvoznici, izvoznici, trgovci, prevoznici, špediteri, proizvođači, usluge prevoza i selidbe itd. Uz pretragu otkrit ćete i linkove za kamione i terete po različitim kategorijama: unutrašnji transport, međunarodni transport, po vrsti kamiona: cerada, kontejner, cisterna, hladnjača, šleper itd.

Prevoznici sa slobodnim kamionima mogu pronaći terete za međunarodni transport od i do Evrope, Balkana, Azije, ili terete za unutrašnji transport u Bosni i Hercegovini i drugim državama. U Bosni i Hercegovini mogu se pronaći teretiТursku, Rusiju, Ukrajinu, Njemačku, Francusku, Bugarsku, Makedoniju, Hrvatsku, Rumunjsku, Grčku, Srbiju itd. - ukupno 72 države na kontinentima Evrope, Azije i Afrike.

Špediteri, trgovci i proizvođači sa slobodnim teretima mogu pronaći kamione za međunarodne prevoze od i do Evrope, Balkana, Azije, ili unutrašnje prevoze u Bosni i Hercegovini i drugim državama. U Bosni i Hercegovini mogu se pronaći slobodni kamioniTursku, Rusiju, Ukrajinu, Njemačku, Francusku, Bugarsku, Мakedoniju, Hrvatsku, Rumunjsku, Grčku, Srbiju itd. - ukupno 72 države na kontinentima Evrope, Azije i Afrike.

Uz pomoć našeg "Transportnog kataloga" možete pronaći slobodne međunarodne i kamione za unutrašnji prevoz i terete na najbrži mogući način, kao i transportne kompanije po različitim kategorijama. Možete da tražite informacije i po regionima i gradovima.


Ključne riječi: transport i logistikа Ukrajina, transport i logistikа Istočna Evropa, transport i logistikа Evropa

SLOBODNI KAMIONI ZA UNUTRAŠNJE PREVOZE ROBE OD I DO UKRAJINA

Odaberite popis ponuda slobodnih kamiona za unutrašnje prevoze robe - Ukrajina po tipu kamiona.


Ključne riječi: slobodni kamioni - Ukrajina

TERETI ZA MEĐUNARODNI TRANSPORT OD I DO UKRAJINA

Odaberite popis tereta za međunarodni transport od i do Ukrajina shodno tipu kamiona za traženi prevoz.

tereti za unutrašnji transport za kamione tipa Poluprikolica sa ceradom - Ukrajina tereti za unutrašnji transport za kamione tipa Mega - Ukrajina tereti za unutrašnji transport za kamione tipa Sandučar - Ukrajina tereti za unutrašnji transport za kamione tipa Hladnjača - Ukrajina tereti za unutrašnji transport za kamione tipa Poluprikolica - Ukrajina tereti za unutrašnji transport za kamione tipa Kombi - Ukrajina tereti za unutrašnji transport za kamione tipa Poluprikolica kiper - Ukrajina tereti za unutrašnji transport za kamione tipa Kamion prikoličar - Cerada - Ukrajina tereti za unutrašnji transport za kamione tipa Kamion do 7.5t - Ukrajina tereti za unutrašnji transport za kamione tipa Цистерна / tank container - Ukrajina tereti za unutrašnji transport za kamione tipa Niski utovarivač - Flat Rack - Ukrajina tereti za unutrašnji transport za kamione tipa Kontejner 20' / 40' / 45' - Ukrajina tereti za unutrašnji transport za kamione tipa Kontejner 20' / 40' (Reefer) - Ukrajina tereti za unutrašnji transport za kamione tipa Bilo koji - Ukrajina tereti za unutrašnji transport za kamione tipa Poluprikolica sa pokretnim podom - Ukrajina tereti za unutrašnji transport za kamione tipa Specijalizovani kamion - Ukrajina tereti za unutrašnji transport za kamione tipa Poluprikolica kiper - Ukrajina tereti za unutrašnji transport za kamione tipa Bus - Ukrajina tereti za unutrašnji transport za kamione tipa Van - Ukrajina


kamioni za međunarodne prevoze robe od i do Ukrajina


Ključne riječi: tereti od i do Ukrajina, tereti Istočna Evropa, tereti Evropa

TRANSPORTNI KATALOG ZA UKRAJINA PO PODRUČJIMA

Odaberite transportni katalog za dati region - Ukrajina, da bi razgledali informacije o transportu i logistici tamo.

 
CargoAgent.net - BURZA TERETA I TRANSPORTA


Cargoagent.net je veb-bazirana burza prijevoza koja predlaže usluge transporta i špedicije za kompanije iz Bosne, Balkana i cijele Evrope. Naša transportna burza predlaže menadžerima transportnih, špediterskih i trgovinskih preduzeća da obavljaju svoje poslove brže, lakše i efikasnije.belisar d.o.o. logo

Kategorija kompanije: Transportna / Špediterska kompanija / Logistička kompanija
Grad: Brcko,
Država:BA - Bosna i HercegovinaKategorija kompanije: Transportna / Špediterska kompanija / Logistička kompanija
Grad: 1407 Sofia,
Država:BG - Bugarska


CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +385 1 777 6116, +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 0888 366 366
Informacija i pomoć


Ponedeljak - Petak (08:00 - 17:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET